Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 20.06.2017
AA

Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 20.06.2017

 

  1. Прийнято участь у трьох комісійних обстеженнях об’єктів інфраструктури міста.
  2. Розглянуто документацію по тендерній закупівлі через електронну систему публічних закупівель ProZorro по об’єктах:
    • «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Захисників вітчизни (заміна вікон) по бульвару Курчатова, 8 в м.Южноукраїнськ Миколаївської обл.»
    • «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 (заміна вікон та встановлення перегородок в санвузлах) по бульвару Цвіточний, 5 в м.Южноукраїнськ Миколаївської обл.»
  3.  Ведуться роботи по корегуванню проектно-кошторисної документаціїї по об’єкту: «Капітальний ремонт горищного покриття (утеплення) житлового будинку за адресою вулиця Енергобудівників, 5 м. Южноукраїнськ Миколаївська область»;
  4. Ведеться підготовча робота для розробки ПКД по об’єкту: «Реконструкція будівлі «Центру надання адміністративних послуг» за адресою: вул. Дружби Народів, 35в».
  5. Будівельні роботи на завершальному етапі по об’єкту «Реконструкція дороги з влаштуванням зупинки громадського транспорту за адресою: вулиця Маяковського біля житлових будинків №44 та №46 в м. Южноукраїнську Миколаївської області».
  6. Роботи на завершальному етапі по об’єкту: «Капітальний ремонт сходів на тротуарі з влаштуванням пандусу на перехресті проспекту Соборності  та проспекту Незалежності в м.Южноукраїнськ Миколаївської області»  
  7. Ведуться будівельні роботи по об’єкту: «Капітальний ремонт приміщень для розміщення лабораторії по повірці приладів обліку води та тепла в адміністративній будівлі за адресою: вул.. Дружби Народів, 23»
  8. Направлено декларацію про готовність до експлуатації об’єкту «Реконструкція приміщення № 3н (кімнати 1,2,5) під квартиру за адресою: вулиця Молодіжна,11 (гуртожиток №10 1 поверх) м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  9. Направлено декларацію про готовність до експлуатації  об’єкту «Реконструкція приміщення № 11-н (кімнати 1,2,3,6,7) під квартиру за адресою: вулиця Молодіжна,15 (гуртожиток №10 1 поверх) м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  10. Ведеться робота по технічному обстеженню дошкільного навчального закладу №8.
  11. Проведено перед проектні (геодезичні) роботи по об’єкту: «Будівництво проїзду від вул. Дружби Народів до автомобільної дороги державного значення Р-06 Ульянівка – Миколаїв в м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  12. Погоджено розрахунки до договорів оренди між суб’єктами господарювання та балансоутримувачами комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  13. Направлено інформаційні листи суб’єктам підприємницької діяльності та комунальним підприємствам міста.
  14. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на сесії Южноукраїнської міської ради.
  15. Оброблено документацію щодо подовження договорів оренди на приміщення комунальної власності міста Южноукраїнська.
  16. Проведено засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  17. Підготовлено документацію для реєстрації права власності на об’єкти, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  18. Формування на сайт наміру передачі в оренду майна фізичним особам для використання не за комерційним призначенням.
  19. Розміщено оголошення про результати конкурсного відбору суб’єкту оціночної діяльності в газеті «Контакт» і на офіційному сайті міста Южноукраїнська.
  20. Видано 2 дозволи на видалення зелених насаджень.
  21. Проведено нараду з КП ЖЕО з виходом на місце по виконанню монтажних робіт в гуртожитку №1.
  22. Проведено нараду з вирішення питань по виконанню сантехнічних робіт в гуртожитку №3.
  23. Взяли участь у прийнятті виконаних робіт з поточного ремонту 6-ти під’їздів будинку № 22 по вул. Дружби Народів.
  24. Проведено засідання робочої групи щодо розгляду наданих на погодження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води ВП ЮУ АЕС НАЕК «Енергоатом».
  25. Проведено заміну 3-х приладів обліку гарячої води пільговикам та почесним громадянам міста.
  26. Затверджено рішення виконавчого комітету «Про підготовку житлового фонду, об’єктів соціальної сфери та об’єктів тепло-водопостачання та водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період на 2017-2018 років».

Читайте також