Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 06.06.2017
AA

Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 06.06.2017

 

  1. Прийнято участь у трьох комісійних обстеженнях об’єктів інфраструктури міста.
  2. Подано документацію для проведення тендерної закупівлі через електронну систему публічних закупівель ProZorro по об’єктах:
    • «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Захисників вітчизни (заміна вікон) по бульвару Курчатова, 8 в м.Южноукраїнськ Миколаївської обл.»
    • «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 (заміна вікон та встановлення перегородок в санвузлах) по бульвару Цвіточний, 5 в м.Южноукраїнськ Миколаївської обл.»
  3. Визначено переможця через електронну систему публічних закупівель ProZorro по об’єкту: «Реконструкцію гуртожитку № 6 під житло за адресою: вулиця Олімпійська,3 (Комсомольська,3) в м. Южноукраїнськ, Миколаївської області».
  4. Зареєстровано декларацію на початок робіт по об’єкту: «Капітальний ремонт горищного покриття (утеплення) житлового будинку за адресою вулиця Енергобудівників, 5 м. Южноукраїнськ Миколаївська область»;
  5. Ведеться підготовча робота для розробки ПКД по об’єкту: «Реконструкція будівлі «Центру надання адміністративних послуг» за адресою: вул. Дружби Народів, 35в».
  6. Ведуться будівельні роботи по об’єкту «Реконструкція дороги з влаштуванням зупинки громадського транспорту за адресою: вулиця Маяковського біля житлових будинків №44 та №46 в м. Южноукраїнську Миколаївської області».
  7. Ведуться будівельні роботи по об’єкту: ««Капітальний ремонт сходів на тротуарі з влаштуванням пандусу на перехресті проспекту Соборності  та проспекту Незалежності в м.Южноукраїнськ Миколаївської області»  
  8. Ведуться будівельні роботи по об’єкту: «Капітальний ремонт приміщень для розміщення лабораторії по повірці приладів обліку води та тепла в адміністративній будівлі за адресою: вул.. Дружби Народів, 23»
  9. Направлено декларацію про готовність до експлуатації об’єкту «Реконструкція приміщення № 3н (кімнати 1,2,5) під квартиру за адресою: вулиця Молодіжна,11 (гуртожиток №10 1 поверх) м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  10. Направлено декларацію про готовність до експлуатації  об’єкту «Реконструкція приміщення № 11-н (кімнати 1,2,3,6,7) під квартиру за адресою: вулиця Молодіжна,15 (гуртожиток №10 1 поверх) м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  11. Ведеться робота по технічному обстеженню дошкільного навчального закладу №8.
  12. Введення в експлуатацію 6-ти ліфтів житлових будинків, комунальної форми власності.
  13. Погоджено розрахунки до договорів оренди між суб’єктами господарювання та балансоутримувачами комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  14. Направлено інформаційні листи суб’єктам підприємницької діяльності.
  15. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на сесії Южноукраїнської міської ради.
  16. Проведено засідання круглого столу щодо функціонування ринку «Господар».
  17. Оброблено документацію щодо подовження договорів оренди на приміщення комунальної власності міста Южноукраїнська.
  18. Проведено засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  19. Проведено комісію з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності на об’єкти, які будуть передані в оренду.
  20. Проведено засідання комісії по обговоренню результатів перевірки комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня».
  21. Підготовлено документацію для реєстрації права власності на об’єкти, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  22. Проведено нараду по вирішенню проблемних питань перевезень пасажирів на спеціальні (дачні) маршрути.
  23. Проведено 4 комісійних обстежень зелених насаджень міста.
  24. Видано 4 дозволи на порушення об’єктів благоустрою.
  25. Підготовлено проект рішення Южноукраїнської міської ради «Про внесення доповнень до Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 24.12.2015 № 23».

Читайте також