Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Запрошуємо на відпочинок до відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»
AA

Запрошуємо на відпочинок до відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

В умовах воєнного часу у відділенні оздоровчо – реабілітаційних послуг щозаїзду відпочивають 18 осіб, яким надаються послуги з 8.00 до 17.00 протягом п’ятнадцяти робочих днів. Право на відпочинок у відділенні мають мешканці Южноукраїнської територіальної громади, а саме: громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, що досягли 18-річного віку, члени сімей загиблих воїнів та учасники бойових дій, що досягли пенсійного віку або мають групу інвалідності. Також право на відпочинок у відділенні мають внутрішньо переміщенні особи, що зареєстровані в Южноукраїнській територіальній громаді, з числа громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, що досягли 18-річного віку. Всі категорії осіб повинні бути здатні до самообслуговування.

Для відпочивальників у відділенні оздоровчо – реабілітаційних послуг щоденно проводяться профілактичні лікувально-оздоровчі заходи, а саме:

  • ручний масаж;
  • послуги масажним кріслом;
  • вживання кисневих коктейлів;
  • фізіопроцедури (магнітотерапія, ультразвукова терапія, електрофорез, ампліпульс, використання килимка «Нуга - бест», лікувальна лампа Біоптрон, УФО кварц, дарсонвалізація, інгаляція, наколінники);
  • аромотерапія

Всі зазначенні вище процедури відпускаються лише за призначенням лікаря.

Також у відділенні є кімната фізичного виховання, де можна позайматися на біговій доріжці, велотренажері або зробити комплекс вправ на дошці Євмінова та позайматись з гантелями.

Крім того, для відпочивальників проводяться лекції на різні теми: соціальна реабілітація, самозбереження, навчання життєвим навичкам. Підопічні відділення забезпечені триразовим харчуванням, організовано відпочинок та дозвілля (лекції, концертні програми, виставки, пісенні та літературні вечори, відвідування музею тощо.)  Надається послуга перукаря безпосередньо у відділенні.

У відділенні надаються також разові послуги для мешканців Южноукраїнської територіальної громаді та внутрішньо переміщених осіб  (які досягли 18-річного віку) незалежно від їх сімейного стану, які не мають медичних протипоказань для перебування в колективі і потребують оздоровчо-реабілітаційних та мають направлення від лікаря. Разові послуги надаються за оплату відповідно до тарифів.

Право на безоплатні послуги мають:

  • діти з інвалідністю;
  • діти, які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності.

З відпочивальниками працює психолог, яка проводить як групові заняття, так і займається в індивідуальному порядку (в разі потреби). У випадку потреби у  консультації психолога можна звернутися за телефоном: 5-61-61 або 0961918054.

Якщо бажаєте оздоровитися і відпочити у нашому відділенні звертайтеся за телефоном: 5-90-37 або за місцем розташування: м.Южноукраїнськ вул. Миру, 9. 

Читайте також

Подорож до музею

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні відпочивальники відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Терито...

Лекція у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

  Сьогодні у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Територіальний центр соці...

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної...

Прогулянки природничого характеру у  відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

З настанням теплої погоди для вихованців групи денного догляду відділення комплексної реабіліта...