Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся міжобласний турнір з футзалу, присвячений Дню святого Валентина, за участю команд міст Подільськ, Первомайськ, Южноукраїнськ, с. Доманівка і Миколаївка та села Маринівка
AA

Відбувся міжобласний турнір з футзалу, присвячений Дню святого Валентина, за участю команд міст Подільськ, Первомайськ, Южноукраїнськ, с. Доманівка і Миколаївка та села Маринівка

17 лютого 2023 року в селі Маринівка Вознесенського району відбувся міжобласний турнір з футзалу, присвячений Дню святого Валентина, за участю команд міст Подільськ, Первомайськ, Южноукраїнськ, с. Доманівка і Миколаївка та села Маринівка. Турнір проводився  в трьох вікових категоріях: 2007 - 2009 р.н., 2010 - 2012 р.н., 2013 - 2015 р.н.

Спортсмени відділення футболу комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» давно не приймали участі у змаганнях (карантин, потім військові дії в Миколаївській області), але виступили гідно, посівши ІІІ загальнокомандне місце.

Всі гравці команди нагороджені грамотами, а визначені кращі гравці Васильчук Єлизавета – грамотою, Венгер Есфір, Литвинова Катерина – солодкими призами (шоколадками).

Спорт – це завжди добре! А дитячий спорт – це прекрасно. Бажаємо тренеру - викладачу з  футболу Бойку Юрію Леонідовичу та його  вихованцям  тільки  перемог в майбутньому у даному виді спорту.

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....