Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся міжобласний турнір з футзалу, присвячений Дню святого Валентина, за участю команд міст Подільськ, Первомайськ, Южноукраїнськ, с. Доманівка і Миколаївка та села Маринівка

21.02.2023
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

17 лютого 2023 року в селі Маринівка Вознесенського району відбувся міжобласний турнір з футзалу, присвячений Дню святого Валентина, за участю команд міст Подільськ, Первомайськ, Южноукраїнськ, с. Доманівка і Миколаївка та села Маринівка. Турнір проводився  в трьох вікових категоріях: 2007 - 2009 р.н., 2010 - 2012 р.н., 2013 - 2015 р.н.

Спортсмени відділення футболу комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» давно не приймали участі у змаганнях (карантин, потім військові дії в Миколаївській області), але виступили гідно, посівши ІІІ загальнокомандне місце.

Всі гравці команди нагороджені грамотами, а визначені кращі гравці Васильчук Єлизавета – грамотою, Венгер Есфір, Литвинова Катерина – солодкими призами (шоколадками).

Спорт – це завжди добре! А дитячий спорт – це прекрасно. Бажаємо тренеру - викладачу з  футболу Бойку Юрію Леонідовичу та його  вихованцям  тільки  перемог в майбутньому у даному виді спорту.