Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулось засідання координаційної ради з питань сім'ї, жінок, дітей та молоді
AA

Відбулось засідання координаційної ради з питань сім'ї, жінок, дітей та молоді

24.03.2016 в залі засідань виконавчого комітету відбулось засідання координаційної ради з питань сім'ї, жінок, дітей та молоді. Були присутні суб'єкти соціальної роботи а саме: управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради (Захарко Н.Г., Єкіменко Ю.В.), управління освіти (Невідома Н.І.), управління праці та соціального захисту населення (Гехад Е.Е.), служба у справах дітей (Гопкал М.А.), Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (Павлункова С.А.), Южноукраїнський центр зайнятості (Ретюнських О.С.), завідуюча педіатричним відділенням дитячої поліклініки СМСЧ-2 (Кобзар Л.Л.).

На засіданні координаційної ради розглядалися заяви та повідомлення про вчинення насильства в сім'ї, питання  про інспектування та ведення обліку сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та питання про здійснення соціального супроводу сімей.

Також, було  обговорено питання щодо проведення відповідної роботи по заохоченню демобілізованих з зони АТО до  оздоровлення та психологічної реабілітації.

 

 

 

 

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...