Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулась відкрита першість міста з греко-римської боротьби серед молодших юнаків
AA

Відбулась відкрита першість міста з греко-римської боротьби серед молодших юнаків

В минулу суботу, 4 лютого 2023 року в місті Южноукраїнську відбулась відкрита першість міста з греко-римської боротьби серед молодших юнаків. Змагання було організовано та проведено спільними зусиллями управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради та громадської організації «Южноукраїнська асоціація греко-римської боротьби».

Участь у спортивному заході взяли 72 юних спортсмена – представники міста Миколаєва, смт. Олександрівка, смт. Арбузинка та вихованці секції греко-римської боротьби спортивного комплексу «Олімп» УСО ВП ПАЕС.

Попри юний вік учасників турніру і, можливо, ще зовсім недосконалу техніку боротьби, у залі відчувалася неймовірна атмосфера справжнього борцівського братства, де кожен спортсмен підтримував один одного у його бажанні виграти та втішав у випадку поразки.

Приємним подарунком для всіх присутніх стала поява на змаганнях народного депутата України Чорноморова Артема Олеговича.

Звісно, що як і у кожному виді спорту, за результатами проведених змагань були визначені переможці і ті, хто поки що ними не став. Але організатори турніру намагалися зробити так, щоб усі діти в цей день відчули себе справжніми героями, отримали максимум позитивних емоцій та мотивацію до подальших занять спортом. Юні призери та переможці змагань у 18 вагових категоріях були нагороджені кубками, медалями та грамотами управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....