Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулась відкрита першість міста з греко-римської боротьби серед молодших юнаків

09.02.2023
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В минулу суботу, 4 лютого 2023 року в місті Южноукраїнську відбулась відкрита першість міста з греко-римської боротьби серед молодших юнаків. Змагання було організовано та проведено спільними зусиллями управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради та громадської організації «Южноукраїнська асоціація греко-римської боротьби».

Участь у спортивному заході взяли 72 юних спортсмена – представники міста Миколаєва, смт. Олександрівка, смт. Арбузинка та вихованці секції греко-римської боротьби спортивного комплексу «Олімп» УСО ВП ПАЕС.

Попри юний вік учасників турніру і, можливо, ще зовсім недосконалу техніку боротьби, у залі відчувалася неймовірна атмосфера справжнього борцівського братства, де кожен спортсмен підтримував один одного у його бажанні виграти та втішав у випадку поразки.

Приємним подарунком для всіх присутніх стала поява на змаганнях народного депутата України Чорноморова Артема Олеговича.

Звісно, що як і у кожному виді спорту, за результатами проведених змагань були визначені переможці і ті, хто поки що ними не став. Але організатори турніру намагалися зробити так, щоб усі діти в цей день відчули себе справжніми героями, отримали максимум позитивних емоцій та мотивацію до подальших занять спортом. Юні призери та переможці змагань у 18 вагових категоріях були нагороджені кубками, медалями та грамотами управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.