Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Участь южноукраїнців у Чемпіонаті України та командний чемпіонат України з дзюдо серед юніорів та юніорок
AA

Участь южноукраїнців у Чемпіонаті України та командний чемпіонат України з дзюдо серед юніорів та юніорок

З 22 по 25 березня в місті Києві  проведено  Чемпіонат України та командний чемпіонат України з дзюдо серед юніорів та юніорок до 21 року. Змагання відбулися в легкоатлетичному манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності.

У  збірній команді Миколаївської області  змагалися і южноукраїнські  спортсмени. Вихованка  старшого тренера – викладача  Тімашкова Юрія Миколайовича   Толстова Альона посіла  ІX місце в ваговій категорії до 57 кг та  V місце в командних змаганнях серед дівчат.

Змагання такого рівня не тільки підвищують спортивну майстерність та пропагують здоровий спосіб життя, залучаючи молодь до  активних  занять спортом, а й підвищують якість суддівства  та  рівня суддівського корпусу.

 Бажаємо старшому тренеру Тімашкову Ю.М. та його вихованцям  і надалі брати участь  та  перемагати  у Чемпіонатах України та Європи з дзюдо.

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...