Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Участь южноукраїнських спортсменів у Чемпіонаті України з сумо серед дітей, молодших юнаків та юнаків
AA

Участь южноукраїнських спортсменів у Чемпіонаті України з сумо серед дітей, молодших юнаків та юнаків

З 19 по 20 березня у місті  Одеса відбувся відбірковий  Чемпіонат України з сумо серед дітей, молодших юнаків та юнаків, де 16 областей країни представили близько 400 найперспективніших спортсменів. У складі збірної Миколаївської області у Чемпіонаті брали участь і вихованці комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа». До змагань готувалися ретельно, тому і результати були приємними і очікуваними: тринадцять перших місць, десять других та шість третіх місць (особистих та командних).

Першими  у своїх вікових та вагових категоріях стали:

Бистров Аскольд, Андрієвич Данило, Асланян Даніель, Шевельов Олексій, Квасневський Данило, Гіглавий Євген, Подвальний Віктор, Толстова Альона, Адилханян Карина.

Срібними призерами стали: Шкепаст Ніна, Омельченко Юлія, Болотова Діана, Бондаренко Ілля, Чебан Давид, Чугун Єгор, Шкепаст Марк, Мільковський Владислав, Дрямін Єгор.

Бронза дісталась Хлєбнікову Максиму, Васецькому Микиті, Безугленко Микиті, Терьошкіну Яромиру, Синявському Артему та Гіглавому Євгену.

У командних змаганнях до 16 років  дівчата ( Толстова Альона, Адилханян Карина, Болотова Діана)  та хлопці ( Бондаренко Ілля, Гіглавий Євген, Загоруйко Андрій) посіли перші місця.

У командних змаганнях до 14 років хлопці (Бистров Аскольд, Асланян Даніель, Чугун Єгор) посіли друге місце.

Команда дівчат до 12 років (Шкепаст Ніна, Омельченко Юлія, Шендрик Ліна) та команда хлопців до 12 років ( Носко Володимир, Рибаков Сергій, Андрієвич Данило) теж стали переможцями.

 Чемпіонат України  - достойна сходинка на спортивному шляху спортсмена!

І наші южноукраїнці  готові  йти далі.

Успіхів їм та їх тренерам!

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...