Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні жителі Южноукраїнської міської територіальної громади!
AA

Шановні жителі Южноукраїнської міської територіальної громади!

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» продовжується надання транспортних послуг службою «Соціальне таксі» потребуючим громадянам. 

Транспортні соціальні послуги є послугами з перевезення осіб з інвалідністю, непрацездатних громадян та хворих (з числа осіб працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності, але не більш як чотири місяці), які самостійно не пересуваються або пересуваються за допомогою технічних засобів реабілітації, а також громадян працездатного віку, які перенесли оперативне втручання чи в результаті травми не здатні самостійно пересуватися, (надалі – замовники), до соціально значимих об’єктів. Також здійснюється доставка до місця проживання особи з інвалідністю, яка пересувається на візку, з використанням мобільного сходового підйомника з метою спуску чи підйому особи по сходах будинку. 

Транспортні послуги надаються згідно із замовленнями, поданими не пізніше трьох днів до виїзду, у понеділок – четвер з 8.00 до 16.30, у п’ятницю з 8.00 до 15.00, крім святкових та неробочих днів та обідньої перерви з 12.00 до 13.00.

У разі відмови замовника послуги від поїздки необхідно повідомити працівника територіального центру з поясненням причини відмови не менш, ніж за 3 години до виїзду

Транспортні послуги надаються особам з інвалідністю, які пересуваються на візку, лише у межах Южноукраїнської міської територіальної громади, якщо для організації цієї послуги потрібен сходовий мобільний підйомник.

Особа, що має право на отримання транспортної послуги, може використати її не більше, як 4 рази на місяць (8 разів на місяць – для осіб з інвалідністю), за виключенням випадку, коли замовлення понад встановлену кількість разів зумовлене необхідністю відвідування медичних закладів або у випадку відсутності замовлень. 

Під час надання транспортних послуг особу можуть супроводжувати члени сім’ї, законний представник, тощо. Супроводжуючі особи перевозяться безоплатно.

Транспортні послуги надаються безоплатно або платно відповідно до категорії громадян.

Тариф на надання платних транспортних послуг у 2023 році складає 11,30 грн. – 1 км.

Транспортні послуги у поточному році надані 90 особам, а це  244 послуги, у т.ч. 42 особи скористалися мобільним сходовим підйомником.   

За додатковою інформацією звертайтеся до комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» за адресою: б-р Квітковий, 4, кабінет №3, або за  телефонами  0689451900 або (05136) 5-55-37.

 

Читайте також

Подорож до музею

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні відпочивальники відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Терито...

Лекція у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

  Сьогодні у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Територіальний центр соці...

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної...

Прогулянки природничого характеру у  відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

З настанням теплої погоди для вихованців групи денного догляду відділення комплексної реабіліта...