Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні військовослужбовці та ветерани Повітряних Сил Збройних Сил України!
AA

Шановні військовослужбовці та ветерани Повітряних Сил Збройних Сил України!

Від імені Южноукраїнської громади щиро вітаю Вас з професійним святом!

У цей день ми вшановуємо ваші стійкість, мужність, відвагу та могутній потенціал, який допомагає вам виконувати надважливе завдання: захищати повітряний простір незалежної України.

Українські Повітряні Сили мають давню і славну історію, адже сягають часів Української Народної Республіки, коли у 1917 році було створено перший український Повітряний флот. З відродженням української незалежності було відроджено і національні Повітряні Сили, які захищають спокій наших громадян із 1992 року.

З початку російської збройної агресії у Криму та на Донбасі Повітряні Сили Збройних Сил виконують надзвичайно важливу роботу у збройному протистоянні з супротивником як в повітрі, так і на землі.

Також сьогодні згадуємо екіпажі, які не повернулися з польотних завдань, молимося за військовослужбовців, які загинули на сході України, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України.  Пам'ять про них житиме в наших серцях.

Дякую всім військовослужбовцям та цивільним працівникам Повітряних Сил Збройних Сил України за віддану службу народові України. Бажаю Вам міцного здоров’я і довголіття, успішного виконання поставлених завдань, Божої опіки та мирного неба після перемоги над ворогом!

З повагою
Секретар міської ради                     
Олександр АКУЛЕНКО

Читайте також

2 квітня виповнюється 37 років від дня присвоєння новозбудованому населеному пункту ЮУ АЕС найменування "Южноукраїнськ"

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Навесні 1975 року на майданчик майбутнього Южноукраїнського енергокомплексу прибули перші бригад...

Дорогі жінки!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Від імені чоловічої половини нашої громади щиро вітаю вас з Міжнародним жіночим днем! Серед...