Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні військовослужбовці та ветерани Повітряних Сил Збройних Сил України!

06.08.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Від імені Южноукраїнської громади щиро вітаю Вас з професійним святом!

У цей день ми вшановуємо ваші стійкість, мужність, відвагу та могутній потенціал, який допомагає вам виконувати надважливе завдання: захищати повітряний простір незалежної України.

Українські Повітряні Сили мають давню і славну історію, адже сягають часів Української Народної Республіки, коли у 1917 році було створено перший український Повітряний флот. З відродженням української незалежності було відроджено і національні Повітряні Сили, які захищають спокій наших громадян із 1992 року.

З початку російської збройної агресії у Криму та на Донбасі Повітряні Сили Збройних Сил виконують надзвичайно важливу роботу у збройному протистоянні з супротивником як в повітрі, так і на землі.

Також сьогодні згадуємо екіпажі, які не повернулися з польотних завдань, молимося за військовослужбовців, які загинули на сході України, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України.  Пам'ять про них житиме в наших серцях.

Дякую всім військовослужбовцям та цивільним працівникам Повітряних Сил Збройних Сил України за віддану службу народові України. Бажаю Вам міцного здоров’я і довголіття, успішного виконання поставлених завдань, Божої опіки та мирного неба після перемоги над ворогом!

З повагою
Секретар міської ради                     
Олександр АКУЛЕНКО