Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проведено турнір з сумо
AA

Проведено турнір з сумо

27 червня 2017 року на базі дзюдо комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» проведено турнір з сумо, присвячений Дню Конституції серед юнаків та дівчат.

В кожній країні є правила, за якими живуть всі її мешканці. Ці правила називаються "законами". Законів багато, та серед них є найголовніший, що зветься словом "Конституція". Якщо цього головного закону не дотримуватися, то в країні не буде порядку. 

Наша Україна теж має свою Конституцію - закон, в якому записано всі права українців. Це право на життя, право на житло, право на працю, право на відпочинок, право на лікування та багато - багато інших прав. Записано в Конституції і наші обов’язки. Важко було б уявити наше життя, якби не було Конституції, всюди би панували безлад та негаразди. Отже, Конституція України є дуже важливою для всіх нас.

 Про все це учасники змагань почули від своїх тренерів - викладачів відділень дзюдо та сумо. Турнір проводився з метою виявлення найсильніших учнів відділення сумо, підвищення рівня спортивної майстерності юних сумоїстів, популяризації та подальшого розвитку сумо в місті, зміцнення дружніх стосунків між спортсменами. У своїх  вагових  та вікових категоріях  кращими визначені: Шкепаст Марк, Мільковський Владислав, Чугун Єгор, Толстова Альона, Пашков Андрій. Андрієвич Данило, Гречаний Дмитро, Похильченко Данило, Васецький Микита, Пономар Максим, Крилєв Ілля, Шестірніна Ольга, Толстова Ангеліна.

Українські сумоїсти - одні з найкращих у світі і тому юним сумоїстам  Южноукраїнска  є  на  кого рівнятися.

Бажаємо  тренерам - викладачам Тімашкову Юрію Миколайовичу, Тімашковій Оксані Володимирівні, Хлюстіну Анатолію Руслановичу та  їх  вихованцям  тільки  гарних перемог!

 

 

 

 

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....