Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено турнір з сумо

29.06.2017
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

27 червня 2017 року на базі дзюдо комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» проведено турнір з сумо, присвячений Дню Конституції серед юнаків та дівчат.

В кожній країні є правила, за якими живуть всі її мешканці. Ці правила називаються "законами". Законів багато, та серед них є найголовніший, що зветься словом "Конституція". Якщо цього головного закону не дотримуватися, то в країні не буде порядку. 

Наша Україна теж має свою Конституцію - закон, в якому записано всі права українців. Це право на життя, право на житло, право на працю, право на відпочинок, право на лікування та багато - багато інших прав. Записано в Конституції і наші обов’язки. Важко було б уявити наше життя, якби не було Конституції, всюди би панували безлад та негаразди. Отже, Конституція України є дуже важливою для всіх нас.

 Про все це учасники змагань почули від своїх тренерів - викладачів відділень дзюдо та сумо. Турнір проводився з метою виявлення найсильніших учнів відділення сумо, підвищення рівня спортивної майстерності юних сумоїстів, популяризації та подальшого розвитку сумо в місті, зміцнення дружніх стосунків між спортсменами. У своїх  вагових  та вікових категоріях  кращими визначені: Шкепаст Марк, Мільковський Владислав, Чугун Єгор, Толстова Альона, Пашков Андрій. Андрієвич Данило, Гречаний Дмитро, Похильченко Данило, Васецький Микита, Пономар Максим, Крилєв Ілля, Шестірніна Ольга, Толстова Ангеліна.

Українські сумоїсти - одні з найкращих у світі і тому юним сумоїстам  Южноукраїнска  є  на  кого рівнятися.

Бажаємо  тренерам - викладачам Тімашкову Юрію Миколайовичу, Тімашковій Оксані Володимирівні, Хлюстіну Анатолію Руслановичу та  їх  вихованцям  тільки  гарних перемог!