Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Про відкриття експрес-приймальні
AA

Про відкриття експрес-приймальні

03 лютого в управлінні освіти Южноукраїнської міської ради відкрито експрес-приймальню.

На заході були присутні заступник міського голови Олександр Миколайович  Кольчак, працівники управління освіти, представники засобів масової інформації, учениця школи №3 Вікторія Гузь.

Начальник управління освіти  Юрій Михайлович Сінчук повідомив, що експрес-приймальню створено за ініціативи міської влади , її відкриття  є результатом клопіткої праці протягом 1,5 місяців. Експрес-приймальня працюватиме протягом тижня з  понеділка до п'ятниці. Це дасть змогу більш оперативно реагувати на звернення громадян у зручний для них час відповідно до тематики питання: первинна правова допомога; організація навчально-виховного процесу у закладах освіти, методичної та господарчої роботи, харчування дітей тощо.

Заступник міського голови Олександр Кольчак привітав з цією подією всіх присутніх та зазначив, що у разі виникнення питань мешканців міста до роботи навчальних закладів та управління освіти, вони будуть своєчасно та оперативно вирішуватись.

Право відкрити експрес-приймальню надано Вікторії Гузь, яка першою звернулась з питанням щодо реєстрації для участі у ЗНО. Консультацію учениця отримала невідкладно від заступника начальника управління освіти Олега Михайловича Пузиря.

Звернутись  до  експрес-приймальні  мешканці  міста  можуть 
за  телефоном 2-58-38.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...