Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про відкриття експрес-приймальні

04.02.2016
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

03 лютого в управлінні освіти Южноукраїнської міської ради відкрито експрес-приймальню.

На заході були присутні заступник міського голови Олександр Миколайович  Кольчак, працівники управління освіти, представники засобів масової інформації, учениця школи №3 Вікторія Гузь.

Начальник управління освіти  Юрій Михайлович Сінчук повідомив, що експрес-приймальню створено за ініціативи міської влади , її відкриття  є результатом клопіткої праці протягом 1,5 місяців. Експрес-приймальня працюватиме протягом тижня з  понеділка до п'ятниці. Це дасть змогу більш оперативно реагувати на звернення громадян у зручний для них час відповідно до тематики питання: первинна правова допомога; організація навчально-виховного процесу у закладах освіти, методичної та господарчої роботи, харчування дітей тощо.

Заступник міського голови Олександр Кольчак привітав з цією подією всіх присутніх та зазначив, що у разі виникнення питань мешканців міста до роботи навчальних закладів та управління освіти, вони будуть своєчасно та оперативно вирішуватись.

Право відкрити експрес-приймальню надано Вікторії Гузь, яка першою звернулась з питанням щодо реєстрації для участі у ЗНО. Консультацію учениця отримала невідкладно від заступника начальника управління освіти Олега Михайловича Пузиря.

Звернутись  до  експрес-приймальні  мешканці  міста  можуть 
за  телефоном 2-58-38.