Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Привітали медиків зі святом
AA

Привітали медиків зі святом

Сучасні медики мужньо витримали багато викликів долі: і реформування галузі, і ковідну пандемію, і військовий стан. У них за плечима – безліч врятованих життів та перемог над хворобами. Тож із вдячністю та з великою пошаною сьогодні з Днем медичного працівника лікарів та медперсонал первинної та вторинної ланки вітали їхні керівники, а також секретар Южноукраїнської міської ради Олександр Акуленко, заступник міського голови Марія Дроздова та депутат Южноукраїнської міської ради Антоніна Мартинко.

Кращі медичні працівники отримали Почесні грамоти виконавчого комітету та  Подяки міського голови за сумлінне виконання службових обов’язків, надання висококваліфікованої медичної допомоги мешканцям Южноукраїнської міської територіальної громади.

До привітань персоналу КНП «ЮМБЛ» долучилися представники ВП ПАЕС, а також волонтери з Українсько-Канадської асоціації Юкону, що на півночі Канали, з якими наша лікарня вторинної ланки плідно співпрацює з початку війни. Канадці, незважаючи на пізню годину через різницю в часових поясах, поспілкувалися з медиками за допомогою застосунку «Zoom», привітали зі святом та вкотре завірили у готовності надавати допомогу.

Після урочистостей медичні працівники обох комунальних підприємств повернулися до роботи, щоб здоров’я жителів громади було під надійною охороною.

 

Читайте також

 Шановні Почесні донори!

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

14 червня відзначається Всесвітній день Донора крові. Бюджетом Южноукраїнської міської територіал...

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді" на 2021 – 2025 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 22.04.2021 № 324 за 2023 рік

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Бюджетом Южноукраїнської міської територіальної громади з 01.01.2023 по 31.12.2023 (далі – зві...

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді" на 2021 – 2025 роки

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській мі...

Спалах гепатиту А на Вінниччині визначено як надзвичайну ситуацію на рівні області, протиепідемічні заходи посилюють

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Спалах гепатиту А на Вінниччині визначено як надзвичайну ситуацію на рівні області, протиепідемічні...