Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюється розроблений відділом земельних відносин управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради проект рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська».

Проект рішення Южноукраїнської міської ради розроблено  з метою забезпечення конкурсних засад та неупередженості у відборі суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності, для продажу земельних ділянок або продажу прав на них на конкурентних засадах (земельних торгах) юридичним та фізичним особам та в інших випадках передбачених законодавством України.

Підставою для розробки проекту є Конституція України, Земельний кодекс України, закони України «Про оцінку земель», «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», «Про місцеве самоврядування в Україні», постанова Кабінету Міністрів України від 22.04.2009 № 381 «Про затвердження Порядку здійснення розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності», наказ Фонду державного майна України від 31.12.2015 №2075 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності».

З текстом проекту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також у відділі земельних відносин управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради за адресою: бульвар Цвіточний, 9, каб. № 4.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції щодо вказаного проекту регуляторного акту, складає один місяць з дня оприлюднення даного проекту на офіційному сайті міста Южноукраїнська. 

Зауваження та пропозиції від зацікавлених осіб необхідно надавати у письмовому вигляді за адресою: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ,  вул. Дружби Народів, 48, тел. 5-51-69, факс 5-51-69.

Читайте також

Оголошення

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської...

Повідомлення про продовження терміну громадського обговорення проекту рішення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відділ містобудування  та архітектури Южноукраїнської міської ради повідомляє про продовження т...

Повідомлення

Управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради

Відповідно до ст. 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господ...