Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Перевірили стан виконання робіт у найпростіших укриттях закладів освіти
AA

Перевірили стан виконання робіт у найпростіших укриттях закладів освіти

Днями, заступник начальника управління будівництва та ремонтів, начальник відділу будівництва та ремонтів Олег Коноплянников перевірив процес робіт по встановленню системи вентиляції у найпростіших укриттях в закладах освіти.

На завершальному етапі роботи у ліцеї №3, враховуючі реалії сьогодення, дітям зробили максимально зручні умови для перебуванні в укритті під час повітряної тривоги.

В ліцеї №4 повністю завезено вентиляційне обладнання, роботи з установлення згідно з нормами законодавства продовжуються після того, як діти залишають заклад та у вихідні дні.

Паралельно проводитимуться роботи по укриттю ліцею №2. На черзі – встановлення вентиляційного обладнання в ліцеї №1.

Всі роботи підрядники обіцяють виконати в строк, зазначений у договорі.

Питання влаштування припливно-витяжної вентиляції в зазначених будівлях дуже важливе, адже під час одночасного перебування великої кількості дітей в підвальному приміщенні, якість повітря значно знижується через пил та погану вентиляцію, що негативно відображається на дитячому здоров’ї і може становити реальну загрозу життю учнів.

Нагадаємо, що наприкінці минулого навчального року в ліцеях міста проведено поточні ремонтні роботи, а саме фарбування стін, кладка керамічної плитки на підлогу, тощо. Це далеко не останні заплановані роботи в укриттях, адже безпека дітей – пріоритетний напрямок для керівництва  Южноукраїнської міської ради та нажаль реалізація цих планів затримується через неможливість проведення сесії та блокування прийняття рішень окремими політичними силами.

 

Читайте також