Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОГОДНІ УМОВИ ТА СТАН ПРОЇЗДУ НА А/Д ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ В УКРАЇНІ СТАНОМ НА 06-00 год. 03.12.2019р.
AA

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОГОДНІ УМОВИ ТА СТАН ПРОЇЗДУ НА А/Д ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ В УКРАЇНІ СТАНОМ НА 06-00 год. 03.12.2019р.

02.12.2019 року  з  заходу на територію України перемістився циклон, який рухаючись в північно-центральному напрямку спричинив ускладнення погодних умов, випадання мокрого снігу та ожеледицю. Утворився сніговий  покров  від 2 до 7 см. в гірських районах  західних областях - до 10 см.

Станом на 06-00 год. 03.12.2019 р. та в  нічний час помірні опади були в Сумський області,  центральних, східних та частині південних областей.

Покриття на а/д дорогах державного значення де спостерігались опади – місцями засніжені та мокре. Вінницький та Миколаївській області ожеледиця.

Середня температура повітря  коливається від  -5  до +2°С.

На перевальних ділянках доріг без опадів. Температура повітря -3 -5°С.

На дорогах державного значення виконувались роботи з очистки проїзної частини від снігу та обробка протиожеледними матеріалами.

Проїзд всіма ділянками доріг державного значення було забезпечено,  заторів в русі не було зафіксовано.

Проте були поодинокі випадки зупинок вантажних автомобілів на підйомах через зношеність протекторів в Полтавський, Дніпропетровській та Запорізький областях. По даним випадкам  було оперативне реагування дорожніх служб , ДСНС та патрульної поліції

За повідомленням УкрГМЦ 03  грудня  сніг, вночі у Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській, Сумській та Харківській областях значний сніг, вдень на Правобережжі невеликий мокрий сніг; температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, в Карпатах протягом доби 5-10° морозу. У південній частині дощ, вночі з мокрим снігом, подекуди ожеледь; температура вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла. На дорогах країни, крім півдня, ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, у південних, східних та західних областях пориви 15-20 м/с

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги жителів громади! 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У разі надходження попередження про загрозу «Повітряна тривога», не ігноруйте сигнал!...

Інформація про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022-2026 роки протягом 2023 року

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту  конституційних п...

Заходи безпеки на льоду

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської м...

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв’язку з пониженням температури повітря на річці Південний Буг береться тонка крига на воді...