Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Новорічне Свято!
AA

Новорічне Свято!

Наступають світлі та родинні свята: Різдво Христове та Новий Рік, які є близькими кожній людині, адже вони об’єднують у собі наше дитинство, сьогодення і мрії про майбутнє.  

23 грудня 2019 року студенти  Університету третього віку комунального закладу  «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» відсвяткували Новорічне свято!!!

У теплій і затишній атмосфері  студенти зібралися для дійства в палаці «Енергетик». Різноманітні конкурси,  розваги,  танці та навіть передбачення на наступний 2020 рік,  все цього дня було  весело та чарівно.

Привітати з прийдешніми святами завітала на захід директор територіального центру Антоніна Мартинко, яка мала честь від імені міського голови Віктора Пароконного та всього депутатського корпусу привітати студентів, подякувавши керівництву міста за всебічну підтримку. Побажала поважним студентам зустріти ці чудові свята у піднесеному настрої, зі світлими помислами та добрими намірами. Директор запевнила, що в наступному році робота університету буде продовжена, є багато задумів та планів на покращення даного напрямку, адже піклування про осіб похилого віку це невід’ємна частина роботи КЗ «ТЦСО».

Слухачі університету у свою чергу подякували керівництву міста та керівництву комунального закладу за увагу, яка приділяється людям поважного віку.

Приємним  подарунком для студентів стали виступи вихованців  комунального закладу «Дитяча школа мистецтв».

Висловлюємо щиру подяку генеральному директору ВП ЮУ АЕС Лісніченку В.А., директору та колективу  палацу культури « Енергетик» за благодійне надання залу для проведення святкового заходу, директору комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» Ользі Тимофієвій за підтримку та організацію свята, практичному психологу Ользі Курзель, яка організувала та провела це чудове свято,.

Нехай наступаючий Новиій рік  принесе радість та  наповнить душу любов'ю, злагодою і теплом, а Боже благословення буде запорукою миру, достатку, надії та впевненості для кожного з нас.

Читайте також

Подорож до музею

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні відпочивальники відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Терито...

Лекція у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

  Сьогодні у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Територіальний центр соці...

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної...

Прогулянки природничого характеру у  відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

З настанням теплої погоди для вихованців групи денного догляду відділення комплексної реабіліта...