Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Незаконне рішення не підтримали
AA

Незаконне рішення не підтримали

Декілька цитат з стенограми однієї з депутатських комісій, де обранці міста попередньо розглядали питання - 

Стенограма (витяг) засідання постійної комісії з питань соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін 12.12.2017р.

На зауваження щодо дотримання вимог чинного законодавства при  дотриманні процедури оприлюднення та розгляду його питання, депутат Горностай С.В. висловився:

«А що мені ваше законодавство? Я сам собі законодавство. Ми будемо ставити це питання завтра на сесії, і якщо  депутати не включать, то ми не включимо питання про бюджет на 2018 рік»

Спірне питання "Про створення тимчасової контрольної комісії Южноукраїнської міської ради з питань перевірки та контролю виконання робіт та використання бюджетних коштів під час здійснення капітального ремонту загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів (заміна вікон та встановлення перегородок в санвузлах) та капітального ремонту загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Захисників вітчизни (заміна вікон)" міський голова згідно Закону вніс на повторний розгляд.

26.12.2017 позачергова сесія міської ради із зазначеного питання не відбулась. Причина - недостатня явка депутатів міської радии. При мінімальній межі 18 депутатів прибули на сесію 11 обранців нашого міста.

                                       

                  Міський голова               В.К.Пароконний

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради від 01.10.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 17.09.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 64 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 25.06.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання поз...