Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Незаконне рішення не підтримали

26.12.2017
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Декілька цитат з стенограми однієї з депутатських комісій, де обранці міста попередньо розглядали питання - 

Стенограма (витяг) засідання постійної комісії з питань соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін 12.12.2017р.

На зауваження щодо дотримання вимог чинного законодавства при  дотриманні процедури оприлюднення та розгляду його питання, депутат Горностай С.В. висловився:

«А що мені ваше законодавство? Я сам собі законодавство. Ми будемо ставити це питання завтра на сесії, і якщо  депутати не включать, то ми не включимо питання про бюджет на 2018 рік»

Спірне питання "Про створення тимчасової контрольної комісії Южноукраїнської міської ради з питань перевірки та контролю виконання робіт та використання бюджетних коштів під час здійснення капітального ремонту загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів (заміна вікон та встановлення перегородок в санвузлах) та капітального ремонту загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Захисників вітчизни (заміна вікон)" міський голова згідно Закону вніс на повторний розгляд.

26.12.2017 позачергова сесія міської ради із зазначеного питання не відбулась. Причина - недостатня явка депутатів міської радии. При мінімальній межі 18 депутатів прибули на сесію 11 обранців нашого міста.

                                       

                  Міський голова               В.К.Пароконний