Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Навчитися військовій справі, освоїти нову для себе професію та захистити рідну країну - це все про базову військову підготовку в навчальному центрі Збройних Сил України
AA

Навчитися військовій справі, освоїти нову для себе професію та захистити рідну країну - це все про базову військову підготовку в навчальному центрі Збройних Сил України

????За період навчання військовослужбовець проходить загальний базовий курс, який складається з тактичної, вогневої, інженерної та фізичної підготовки, вдосконалюються навички володіння зброєю. Звичайно ж, в даний курс входить і тактична медицина.

Вже як місяць в одній із навчальних частин запроваджено нову вправу, а саме - навчання новобранців тому, як працювати з ворогом, котрий забрався в окоп.

Такі ж навчання бійці проходять і за кордоном, зокрема, військовим досвідом діляться у Великій Британії, Польщі та країнах Балтії.

☝️Особливою частиною підготовки є проходження «психосмуги», сенс якої полягає у створенні умов, максимально подібних до війни.

Після проходження базової військової підготовки, бійці мають освоїти певний фах.

Так, один із солдатів, на ім‘я Леонід, вже навчається за фахом кулеметника, та чекає, коли зможе застосувати навички на полі бою, адже каже «Кому, як не нам, закінчувати цю війну».

Читайте також