Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Механізми підтримки роботодавців ВПО
AA

Механізми підтримки роботодавців ВПО

Компенсація на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб сплачується за умови працевлаштування зареєстрованих ВПО на умовах строкових трудових договорів і збереження гарантій зайнятості таких осіб протягом періоду, що перевищує тривалість виплат у два рази.

????Максимальний розмір компенсації за кожну працевлаштовану особу з-поміж ВПО – 13 400 грн.

Компенсація витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні сплачується за кожну працевлаштовану особу з-поміж ВПО на умовах строкового або безстрокового трудового договору (контракту). Зокрема – за сумісництвом. Зарплата має бути не нижчою від розміру мінімальної заробітної плати.

Сума компенсації щомісячно за кожну працевлаштовану особу з-поміж ВПО – 6 700 грн.

Максимальна загальна тривалість компенсації витрат з дня працевлаштування ВПО – два місяці.

Проконсультуватись з базових питань з працевлаштування ВПО можна за цілодобовою гарячою лінією Мінреінтеграції: ???? 15-48.

Зазначимо, що інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!» ініційована Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України за підтримки Державна служба зайнятості та обласних військових адміністрацій.

#Робота_для_ВПО

Читайте також