Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання правил з техніки безпеки для людей похилого віку
AA

Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання правил з техніки безпеки для людей похилого віку

Статистика свідчить, що однією з основних причин виникнення пожеж в побуті є неуважність людини: залишені під напругою праски або інші побутові електроприлади, кинуті недопалки, порушення техніки пожежної безпеки, використання вогню будь-якого типу, чищення предметів побуту вибухонебезпечними речовинами в погано провітрюваних приміщеннях, а також переливання легкозаймистих рідин по сусідству з джерелом вогню. До пожежі можуть привести дефекти електричних установок; недбале і невміле використання електроприладів; використання саморобних електрообігрівачів, самозаймання телевізора, перевантаження електромережі (включення багатьох приладів в одну розетку), невміло (неправильно) виконана електропроводка, використання саморобних запобіжників.

Як свідчить статистика, третина загиблих на пожежах людей – діти та люди похилого віку. Потрапивши в біду, вони не завжди можуть допомогти собі самі і стають жертвами. Тут можна сказати тільки одне: бережіть дітей та людей похилого віку! Піклуйтеся про них, прагніть зробити їх побут максимально безпечним.

Спеціалістами комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання правил з техніки безпеки. Так на протязі цього тижня інформацію надано 130 особам, це підопічні відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг та громадяни, які знаходяться на надомному обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома. Пенсіонери та особи з обмеженими можливостями отримали відповідні пам’ятки щодо безпеки життєдіяльності та дій при винекнені пожежі.

Читайте також

Подорож до музею

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні відпочивальники відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Терито...

Лекція у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

  Сьогодні у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Територіальний центр соці...

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної...

Прогулянки природничого характеру у  відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

З настанням теплої погоди для вихованців групи денного догляду відділення комплексної реабіліта...