Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація про виконану роботу УЖКГБ за період з 19.09.2016 по 29.09.2016
AA

Інформація про виконану роботу УЖКГБ за період з 19.09.2016 по 29.09.2016

Закінчені роботи по реконструкції приміщень будівлі комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» за адресою: вул. Миру, 11. Проведено будівельно-монтажні роботи по підсиленню перекриття підвального поверху та підсиленню ребер жорсткості першого поверху. Виконано ремонт у актовому та танцювальному залах з відновленням рівню підлоги. Замінені вікна на всіх поверхах з обох сторін будівлі та двері на першому поверсі. Відремонтовані всі зовнішні шви будівлі. Оформлюється декларація про готовність об’єкту до експлуатації.

З метою приведення температури гарячої води до нормативної виконується реконструкція систем гарячого водопостачання житлових будинків 3-го мікрорайону.

Для забезпечення житлом мешканців, які потребують покращення житлових умов виконані роботи з реконструкції приміщення № 103 (кім. 1) по вул. Дружби Народів, 5. Оформлюється декларація про готовність об’єкту до експлуатації.

Проводяться роботи по об’єкту «Реконструкція приміщення № 104 (кім. 1, 2) по вул. Дружби Народів, 5».

Виконуються роботи з технічного переоснащення інженерних вводів з встановленням приладів обліку теплової енергії, гарячого водопостачання в житлових будинках.

За кошти міського бюджету придбано ОПТ-9195 на базі трактору Белорус-82.1, який може використовуватися як снігоприбиральна машина.

Проводиться підготовка техніки для прибирання снігу.

Проведено торги по придбанню базового трактора JCB 3DX Agri з навісним обладнанням, використання якого дозволить попередити виникнення аварійних та надзвичайних ситуацій техногенного характеру.

Ямковий ремонт вулиць і доріг станом на 15.09.2016 виконаний в об’ємі 10 219 кв.м, а саме:

  • по вулицям загального користування виконано ремонт в об’ємі 9803кв.м ;
  • по внутрішньоквартальним проїздам та пішохідним доріжкам в об’ємі 378,98 кв.м.

Розпочато поточний ремонт  25-ти під’їздів за адресами:

  • бул. Курчатова, 3
  • бул. Курчатова, 4
  • вул. Дружби Народів, 10
  • вул. Дружби народів, 12.

 

Читайте також