Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація кримінально-виконавчої інспекції м. Южноукраїнська
AA

Інформація кримінально-виконавчої інспекції м. Южноукраїнська

Станом на 31.03.2016 року на обліку КВІ м. Южноукраїнська перебуває 2 неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням.

У березні 2016 року особовим складом кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська було проведено 3 індивідуально-профілактичні бесіди з неповнолітніми.

Згідно з планом спільних дій Южноукраїнського МВ КВІ УДПтС України в Миколаївській області та Южноукраїнського відділення поліції Первомайського ВП ГУ НП в Миколаївській області 18.03.2016р. була проведена спільна нарада, на якій обговорювались питання профілактичної роботи з неповнолітніми та особами, звільненими від відбування покарання з випробуванням.

25.03.2016 р. представник кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська взяла участь в координаційній раді в Службі у справах дітей Южноукраїнської міської ради. Одним з питань порядку денного було питання профілактики дитячої злочинності.

25.03.2016 р. відбулася спільна нарада КВІ м. Южноукраїнська та Южноукраїнського міського центра соціальних служб сімʼї, дітей та молоді. На нараді розглядалися питання: надання соціальних послуг особам, засудженим до покарань не пов’язаних з позбавленням волі; соціально-демографічний склад неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням; стан дотримання порядку та умов відбування покарання особами, що перебувають на обліку КВІ м.Южноукраїнська.

 29.03.2016 р. представник кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська взяла участь у засіданні Спостережної комісії Южноукраїнської міської ради, де доповіла про індивідуально-профілактичну роботу з неповнолітніми, звільненими від відбування покарання з випробуванням.

30.03.2016р. представники кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська відвідали неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням, за місцем навчання у ДНЗ «Южноукраїнський професійний ліцей», про що складено акти візиту.

31.03.2016р. представники кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська відвідали неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням, за місцем проживання, про що складено акти візиту.

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...