Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інформація кримінально-виконавчої інспекції м. Южноукраїнська

04.04.2016
Кримінально-виконавча інспекція м. Южноукраїнська

Станом на 31.03.2016 року на обліку КВІ м. Южноукраїнська перебуває 2 неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням.

У березні 2016 року особовим складом кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська було проведено 3 індивідуально-профілактичні бесіди з неповнолітніми.

Згідно з планом спільних дій Южноукраїнського МВ КВІ УДПтС України в Миколаївській області та Южноукраїнського відділення поліції Первомайського ВП ГУ НП в Миколаївській області 18.03.2016р. була проведена спільна нарада, на якій обговорювались питання профілактичної роботи з неповнолітніми та особами, звільненими від відбування покарання з випробуванням.

25.03.2016 р. представник кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська взяла участь в координаційній раді в Службі у справах дітей Южноукраїнської міської ради. Одним з питань порядку денного було питання профілактики дитячої злочинності.

25.03.2016 р. відбулася спільна нарада КВІ м. Южноукраїнська та Южноукраїнського міського центра соціальних служб сімʼї, дітей та молоді. На нараді розглядалися питання: надання соціальних послуг особам, засудженим до покарань не пов’язаних з позбавленням волі; соціально-демографічний склад неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням; стан дотримання порядку та умов відбування покарання особами, що перебувають на обліку КВІ м.Южноукраїнська.

 29.03.2016 р. представник кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська взяла участь у засіданні Спостережної комісії Южноукраїнської міської ради, де доповіла про індивідуально-профілактичну роботу з неповнолітніми, звільненими від відбування покарання з випробуванням.

30.03.2016р. представники кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська відвідали неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням, за місцем навчання у ДНЗ «Южноукраїнський професійний ліцей», про що складено акти візиту.

31.03.2016р. представники кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська відвідали неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням, за місцем проживання, про що складено акти візиту.