Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Громада підтримує майбутніх лікарів у навчанні!
AA

Громада підтримує майбутніх лікарів у навчанні!

Не вдалося вступити на бюджетну форму навчання до вищого навчального медичного  закладу? Не втрачай віри та не зволікай, бо  в Южноукраїнській міській територіальній громаді діє міська комплексна програма «Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді» на 2021-2025 рр., яка активно підтримується депутатами Южноукраїнської міської територіальної громади та владою громади та фінансується за рахунок місцевого бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади. Саме в рамках вищезазначеної програми майбутні лікарі (ки), мають можливість навчатися та навчаються за рахунок коштів громади у вищих навчальних медичних закладах, а в подальшому будуть надавати свої послуги на посадах в НКП ЮУМЦПМСД або ж в КНП ЮМБЛ, вже на вибір студента після закінчення навчання.

Тобто, Ти – старанно навчаєшся, а Громада сплачує твоє навчання. Це вже ПРАЦЮЄ.

 Крім того, право на навчання  за рахунок коштів громади у вищих навчальних медичних закладах мають лікарі – інтерни контрактної форми начання,  які до зарахування на інтернатуру навчалися зав рахунок коштів громади.

Тож, якщо Вас зацікавила дана інформація, Ви студент або ж майбутній студент медичних вищих навчальних закладів, звертайтеся до Управління охорони здоров’я Южноукраїнської міської територіальної громади за більш детальною інформацією, зателефонувавши за номером телефону(05136) 5-98-83.

Читайте також

 Шановні Почесні донори!

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

14 червня відзначається Всесвітній день Донора крові. Бюджетом Южноукраїнської міської територіал...

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді" на 2021 – 2025 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 22.04.2021 № 324 за 2023 рік

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Бюджетом Южноукраїнської міської територіальної громади з 01.01.2023 по 31.12.2023 (далі – зві...

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді" на 2021 – 2025 роки

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській мі...

Спалах гепатиту А на Вінниччині визначено як надзвичайну ситуацію на рівні області, протиепідемічні заходи посилюють

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Спалах гепатиту А на Вінниччині визначено як надзвичайну ситуацію на рівні області, протиепідемічні...