Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Голова Миколаївської ОДА підтримує ініціативи Южноукраїнського міського голови
AA

Голова Миколаївської ОДА підтримує ініціативи Южноукраїнського міського голови

8 лютого голова облдержадміністрації Вадим Меріков обговорив з Южноукраїнським міським головою Віктором Пароконним питання адміністративної децентралізації, Стратегії розвитку міста 2020 і реалізації проектів ГФРР.

Вадим Меріков зазначив, що Южноукраїнськ є лідером по впровадженню системи електронних закупівель «Прозорро», а також вже успішно завершено процес декомунізації.

Міський голова розповів, що зараз розробляється Програма соціально-економічного та культурного розвитку Южноукраїнська, а також ряд важливих рішень, які вже в березні обговорять з громадою.

«Южноукраїнськ монофункціональне місто, тому об'єднання прилеглих до міста населених пунктів, таких як Костянтинівка, Бузьке, Іванівка, Панкратове - це перспективи найближчих декількох років: будівництво і ремонт доріг, шкіл, лікарень», - вважає він.

Обговорили і відкриття в Южноукраїнську Центру надання адміністративних послуг, який вже через кілька місяців запрацює в місті. А також програму боротьби з корупцією, Віктор Пароконний розповів, що вже зібрані матеріали по ряду підприємств і діяльності їхніх колишніх керівників. Всі документи будуть передані в правоохоронні органи.

Є в місті й проблемні питання, такі як знос напірного колектору й плачевний стан сміттєзвалища. Міський голова розповів про інвестиційний проект полігону ТПВ.

Що ж стосується колектору, було прийнято рішення про створення комісії, до якої увійдуть представники облдержадміністрації, депутатського корпусу і органів місцевого самоврядування.

Підводячи підсумки зустрічі Вадим Меріков подякував міському голові за ініціативу та активну позицію: «Досить амбітні плани щодо соціально-економічного розвитку міста та регіону в цілому. Мені подобається, що Ви готові до інновацій і пропонуєте цікаві проекти, які зможуть залучити інвестиції, як приватні, так і державні, і кошти міжнародних фондів ».

Незабаром відбудеться традиційна зустріч голови обласної державної адміністрації з усіма мерами міст Миколаївської області.

Джерело: http://www.mk.gov.ua/ua/news/?id=24629

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...