Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги отримувачів державних соціальних допомог, яким у період дії воєнного стану було автоматично продовжено виплату до 31.12.2022!
AA

До уваги отримувачів державних соціальних допомог, яким у період дії воєнного стану було автоматично продовжено виплату до 31.12.2022!

З 30.11.2022 року набрала чинності постанова Кабінетому Міністрів України №1320 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету міністрів України щодо призначення окремих видів державної допомоги та соціальних стипендій».

Зазначеною постановою внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 07.03.2022 № 214 «Деякі питання надання державної соціальної допомоги та пільг на період введення воєнного стану», а саме уточнено особливості надання державних соціальних допомог та пільг на період введення воєнного стану.

Передбачено, що виплата державних допомог та пільг у період дії воєнного стану продовжується лише особам, які проживають на території територіальних громад, включених до переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій, або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні).

Особам, які не проживають на території територіальних громад, включених до переліку територіальних громад, строк виплати державних допомог та пільг продовжується до 31.12.2022 року (включно), тобто з січня 2023 року виплата допомог буде припинена і такі особи повинні подати новий пакет документів для продовження виплати.

Читайте також

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...

Кіберзалежність

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На початку свого розвитку комп’ютерні технології здебільшого застосовувалися для роботи, але з...

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...