Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 03 по 09 липня
AA

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 03 по 09 липня

3 липня о 13:00 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що на дитячому майданчику між гуртожитками № 9 та №10 четверо невідомих чоловіків бешкетують, розпивають спиртні напої, курять тютюнові сигарети. Наряд поліції виявив двох чоловіків 1973 та 1974 років народження, які дійсно перебували в п’яному вигляді у громадському місці та курили сигарети. Щодо одного з чоловіків складено постанову про адміністративне правопорушення за ст. 178 ч. 2, 175-1 ч. 2 КУпАП. Щодо другого чоловіка біло складено постанову про адміністративне правопорушення за ст. 178 ч. 1, ст. 175-1 ч. 1 КУпАП. З ними проведено профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому будь-яких порушень громадського порядку.


3 липня о 15:51 надійшла заява до районного управління про те, що 30 червня о 17:00 місцева жителька 1971 року народження стала жертвою шахраїв. Вона зайшла з мобільного телефону на Фейсбук, натрапила на оголошення про надання допомоги від ООН на загальну суму 6600 грн, перейшла за вказаним в оголошенні посиланням, ввела дані своєї картки. Після цього потерпілій зателефонував невідомий зі стаціонарного київського номеру та представився представником банку, в результаті вказівок, які надавав невідомий, з банківської картки потерпілої тричі були зняті кошти на загальну суму 24 800 грн. Попередня кваліфікація кримінального правопорушення ч.3 ст. 190 КК України.


3 липня о 19:53 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 6 по вулиці Європейській чоловік б’є дружину. При відпрацювання даного повідомлення було встановлено, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння вчинив домашнє насильство щодо своєї дружини: намагався її бити, нецензурно лаявся, погрожував фізичною розправою, на зауваження не реагував. Наряд поліції встановив, що подібне правопорушення чоловік вчиняв вже двічі у нинішньому році, та оскільки в діях громадянина вбачаються ознаки кримінального правопорушення, на місце події була викликана слідчо-оперативна група. Проводиться подальша перевірка.


6 липня о 15:50 надійшло повідомлення по телефону до районного управління про те, що в приміщені виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради неадекватна людина кричить, не дає нормально працювати. Поліція, що прибула на виклик, встановила, що чоловік, перебуваючи у приміщенні виконкому, висловлювався на адресу керівництва та співробітників міської ради нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою, про що поліцейські склали відповідні матеріали, які в подальшому будуть використані для складання адміністративного протоколу за ст. 173 КУпАП.


7 липня о 19:34 надійшло повідомлення по телефону до районного управління про те, що на трасі Н-06 навпроти будинку № 33 по вулиці Європейській сталася ДТП, в результаті якого автомобіль з’їхав з дороги на тепломережу. Поліція встановила, що водій на автомобілі DAEWOO LANOS їхав з боку Олександрівки в київському напрямку, не врахував погодні умови (дощ), не був уважним, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу руху, виїхав на узбіччя з розворотом та наїхав на тепломережу. Водій не мав тілесних ушкоджень, а автомобіль отримав механічні пошкодження. Щодо водія було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 124 КУпАП.


8 липня о 02:14 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 8 на бульварі Шевченка в одній з квартир відбувається бійка між трьома чоловіками. Поліція, прибувши за вказаною заявницею адресою, при спілкування та візуальному огляді квартири факт бійки не встановила. Але під час відпрацювання заяви громадянин з тієї квартири, знаходячись у п’яному вигляді, порушував тишу у нічний час у присутності працівників поліції, а саме голосно кричав, не реагував на зауваження, чим заважав відпочивати іншим мешканцям будинку. Щодо громадянина складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 182 КУпАП.


8 липня о 07:46 надійшло повідомлення по телефону до районного управління про те, що в ніч на 08 липня на рятувальній станції міського пляжу невідома особа зрізала камеру відеоспостереження. Рятувальник під час здійснення огляду берегової зони виявив, що у період з 21:00 7 липня по 07:30 8 липня невідома особа шляхом вільного доступу вчинила крадіжку відеокамери спостереження.


8 липня об 11:57 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що біля будинку № 7 по вулиці Молодіжній сталася ДТП між автомобілями Volkswagen Passat та Chery Tiggo. Водій автомобіля Chery, здійснюючи рух заднім ходом, не переконався в безпечності руху, не дотримався безпечної дистанції, не попросив допомоги сторонніх людей, внаслідок чого здійснив зіткнення з припаркований автомобілем Volkswagen, внаслідок чого транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Щодо водія автомобіля Chery складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 124 КУпАП.


9 липня о 02:15 надійшло повідомлення зі служби 102 про домашнє насильство. У будинку № 2 по вулиці Енергобудівників співмешканець у стані сп’яніння намагався задушити заявницю, в квартирі присутня неповнолітня дитина 11 років. Щодо кривдника складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП.

Читайте також

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 08 квітня по 14 квітня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

08.04.2024 о 18:42 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в дворі житлового будинку по вулиц...

Шахрайські повідомлення у «будинкових чатах»: поліцейські закликають не реагувати на сумнівні посилання у месенджерах

Вознесенське районне управління поліції

Зловмисники все частіше ошукують людей за допомогою так званого фішингу. Злочинна схема, за якою...

«Вам нараховано допомогу від ООН»: поліцейські застерігають громадян від шахрайських схем

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Аферисти розсилають користувачам соцмереж повідомлення про неіснуючі виплати або допомогу. Пропонуют...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 01 квітня по 07 квітня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

01.04.2024 о 11:15 із заявою звернувся мешканець смт. Костянтинівка, повідомив що, 31.03.2024 р. бли...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 24 березня по 31 березня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

24.03.2024 о 00:27 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у сусідів відбувається бійка, чути...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 18 по 24 березня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

19 березня о 18:41 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 10 по проспекту Соборн...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 26 лютого по 03 березня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

26 лютого о 16:27 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що біля будинку № 52 по вулиці Європей...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 19 по 25 лютого 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

19 лютого о 13:18 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в с. Іванівка в багатодітній сім&rs...