Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 9-й Всеукраїнський турнір з шашок - 64 в Южноукраїнську
AA

9-й Всеукраїнський турнір з шашок - 64 в Южноукраїнську

21-25 жовтня 2017 року у Палаці культури «Енергетик» відбувся вже традиційний 9-й Всеукраїнський турнір з шашок-64 «Золота осінь-2017». У змаганнях, які проходили за швейцарською системою у 8 турів з 2-х мікроматчів чорним та білим кольором, взяли участь 57 учасників з різних областей України, міста Миколаєва та місцевих шашкістів. 
Цього року рівень турніру був високий, оскільки у змаганнях прийняли участь 3 майстра спорту України, з них два міжнародних майстра, 10 КМС, 10 першорозрядників, а також, шашкістів масових розрядів.
Протягом всього турніру точилася дуже гостра боротьба за І місце, але як і очікувалось, переможцем став міжнародний майстер, капітан національної збірної команди України Олег Шапунов з Харкова. На другому опинився наш земляк міжнародний майстер В’ячеслав Новицький, який поступився переможцю на 1 очко. На третій позиції несподівано опинився КМС з Молдови Максим Долапчи, який обійшов в таблиці майстра спорту з міста Миколаєва. 
Вперше в нашому турнірі прийняли участь представники з іншої держави, в кількості 9 шашкістів. В змаганнях серед молодших кадетів перемогу здобув представник з міста Бендери (Молдова) Дмитро Горський.
Серед жінок кращий результат показала Вікторія Прокопюк (м. Київ), серед ветеранів перемогу здобув КМС Василій Євко (м. Миколаїв). Наші южноукраїнці отримали першість у двох номінаціях:
серед юнаків – Олександр Олійник (гімназія)
серед юних надій – Михайло Бєлоусов (ЗОШ № 3).
Кращий результат серед працівників атомної галузі показав член збірної команди Атомпрофспілки КМС Микола Пономаренко (м. Жовті Води).
Висловлюємо подяку Олені Миколаївні Болотских та їхньому дружньому колективу за допомогу у проведенні інформаційно-пізнавальної гри енергоквест, під час якої діти поринули у світ атомної енергетики та залишилися дуже задоволеними від почутого та побаченого.

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....