Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-Українську АЕС відвідав «Фронтовий вертеп»
AA

Южно-Українську АЕС відвідав «Фронтовий вертеп»

13 січня Южно-Українську АЕС відвідав «Фронтовий вертеп». Різдвяне дійство було організоване у конференцзалі ВП ЮУАЕС. На нього були запрошені бійці військової частини 3044, що здійснює охорону та оборону АЕС, - чимало з них брали участь у антитерористичній операції на сході країни.  Не менш бажаними гостями були й працівники Южно-Українського енергокомплексу та мешканці Южноукраїнська, які свого часу призивались до лав Збройних сил, Національної Гвардії, інших силових структур України та проходили службу в зоні АТО, родичі бійців, представники колективу ВП ЮУАЕС, які беруть активну та постійну участь у зборі коштів на допомогу армії та Нацгвардії, ремонті бойової техніки. 

З Різдвяними святами южноукраїнських героїв вітали студенти Івано-Франківської Духовної Семінарії Української Греко-Католицької Церкви. Другий рік поспіль вони виїздять із «Фронтовим вертепом» до тих, хто стоїть на передових рубежах захисту Батьківщини. З 4 по 12 січня 2016 р. семінаристи представили для українських військовослужбовців майже 30 різдвяних вистав. Організовували їх у військових частинах, на блокпостах, у військових госпіталях, для родичів загиблих героїв та демобілізованих воїнів АТО. Крім суто різдвяного дійства семінаристи пригощали воїнів смачною кутею та іншими святковими стравами, передавали теплі речі та подарунки.

Відгукнулися вони й на запрошення настоятеля Храму Всіх Святих Українського Народу Української Греко-Католицької Церкви м. Южноукраїнська отця Ігоря Ворони привітати южноукраїнських воїнів. В подальшому традицію святкових привітань для бійців АТО студенти  Духовної Семінарії мають намір продовжити. Наступний візит до зони бойових дій на сході України вони планують вже на Великдень. 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...