Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Наступний крок зроблено
AA

Наступний крок зроблено

3 вересня в управлінні освіти міської ради відбулась урочиста подія. Завдяки спільній праці управління з ПриватБанком, яка триває понад 10 років, була введена в експлуатацію електронна система табелювання працівників. В церемонії відкриття приймали участь секретар міської ради Мірошник Д.М., заступник міського голови з гуманітарних питань Нікітіна Я.О., керівник регіонального прес-офісу головного офісу ПриватБанка у м.Дніпропетровськ Чуб С.Ю., керівник направлення «ЮніорБанк» Миколаївського регіонального управління «ПриватБанк» Стройнецька Н.В., керуюча ПриватБанком в м.Южноукраїнську Мустяца Г.Ф., начальник управління освіти Сінчук Ю.М., начальники відділів та управлінь міської ради. Історія співпраці, водночас, виглядає як довготривалою так і швидкою в часі. Спочатку був зарплатний проект, наступним кроком було встановлення комп’ютерної програми «Приват – 24», далі – термінали на буфетах загальноосвітніх закладів, відкриття Бізнес Школи для учнів і, ось тепер, програма «Табелювання».

Завдяки введеній в експлуатацію програмі і наданому обладнанню з 1 вересня в управлінні освіти відбувається автоматизований процес реєстрації працівників управління: програма фіксує час приходу на роботу, час закінчення роботи, підводить підсумок відпрацьованого часу за день і місяць, відправляє SMS – повідомлення на мобільний телефон працівника про кожну реєстрацію, формує зведену базу даних про увесь процес на комп’ютері начальника управління освіти (інших відповідальних осіб).

Керівництво управління освіти і ПриватБанка домовились не зупинятись на досягненому, а впевнено крокувати далі в ногу з життям.


 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...