Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Наступний крок зроблено

03.09.2015
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

3 вересня в управлінні освіти міської ради відбулась урочиста подія. Завдяки спільній праці управління з ПриватБанком, яка триває понад 10 років, була введена в експлуатацію електронна система табелювання працівників. В церемонії відкриття приймали участь секретар міської ради Мірошник Д.М., заступник міського голови з гуманітарних питань Нікітіна Я.О., керівник регіонального прес-офісу головного офісу ПриватБанка у м.Дніпропетровськ Чуб С.Ю., керівник направлення «ЮніорБанк» Миколаївського регіонального управління «ПриватБанк» Стройнецька Н.В., керуюча ПриватБанком в м.Южноукраїнську Мустяца Г.Ф., начальник управління освіти Сінчук Ю.М., начальники відділів та управлінь міської ради. Історія співпраці, водночас, виглядає як довготривалою так і швидкою в часі. Спочатку був зарплатний проект, наступним кроком було встановлення комп’ютерної програми «Приват – 24», далі – термінали на буфетах загальноосвітніх закладів, відкриття Бізнес Школи для учнів і, ось тепер, програма «Табелювання».

Завдяки введеній в експлуатацію програмі і наданому обладнанню з 1 вересня в управлінні освіти відбувається автоматизований процес реєстрації працівників управління: програма фіксує час приходу на роботу, час закінчення роботи, підводить підсумок відпрацьованого часу за день і місяць, відправляє SMS – повідомлення на мобільний телефон працівника про кожну реєстрацію, формує зведену базу даних про увесь процес на комп’ютері начальника управління освіти (інших відповідальних осіб).

Керівництво управління освіти і ПриватБанка домовились не зупинятись на досягненому, а впевнено крокувати далі в ногу з життям.