Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | БЕЗОПЛАТНИЙ АДВОКАТ ВІД ДЕРЖАВИ – ТЕПЕР РЕАЛЬНО
AA

БЕЗОПЛАТНИЙ АДВОКАТ ВІД ДЕРЖАВИ – ТЕПЕР РЕАЛЬНО

З 1 липня 2015 року відкрилось 100 Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги по всій Україні. Один з них тепер є і в м. Вознесенськ Миколаївської області.

Відтепер особа, яка потребує представництва своїх інтересів у суді та немає достатніх фінансових можливостей на оплату послуг адвоката, може звернутися до Центру та отримати допомогу кваліфікованого захисника – адвоката,  який надаватиме свої послуги безоплатно для клієнта.

Для населення послуги адвокатів будуть безкоштовними. Усі витрати бере на себе держава. За допомогою можуть звертатися малозабезпеченні особи, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, біженці, ветерани війни (в тому числі учасники АТО із статусом учасника бойових дій).

Безоплатна вторинна правова допомога передбачає захист від обвинувачення, представництво інтересів в судді та складення документів процесуального характеру у цивільних та адміністративних справах.

Вознесенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює на Арбузинський, Братський, Веселинівський, Вознесенський, Врадіївський, Доманівський, Єланецький, Кривоозерський, Первомайський райони, місто Вознесенськ, Первомайськ та Южноукраїнськ.

 

Робота Центру: пн. – пт. З 8-00 до 17-00 (суб. нед. вихідні).

Адреса Центру: м. Вознесенськ вул. Жовтневої революції, 26А

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...