Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

БЕЗОПЛАТНИЙ АДВОКАТ ВІД ДЕРЖАВИ – ТЕПЕР РЕАЛЬНО

20.08.2015
Вознесенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

З 1 липня 2015 року відкрилось 100 Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги по всій Україні. Один з них тепер є і в м. Вознесенськ Миколаївської області.

Відтепер особа, яка потребує представництва своїх інтересів у суді та немає достатніх фінансових можливостей на оплату послуг адвоката, може звернутися до Центру та отримати допомогу кваліфікованого захисника – адвоката,  який надаватиме свої послуги безоплатно для клієнта.

Для населення послуги адвокатів будуть безкоштовними. Усі витрати бере на себе держава. За допомогою можуть звертатися малозабезпеченні особи, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, біженці, ветерани війни (в тому числі учасники АТО із статусом учасника бойових дій).

Безоплатна вторинна правова допомога передбачає захист від обвинувачення, представництво інтересів в судді та складення документів процесуального характеру у цивільних та адміністративних справах.

Вознесенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює на Арбузинський, Братський, Веселинівський, Вознесенський, Врадіївський, Доманівський, Єланецький, Кривоозерський, Первомайський райони, місто Вознесенськ, Первомайськ та Южноукраїнськ.

 

Робота Центру: пн. – пт. З 8-00 до 17-00 (суб. нед. вихідні).

Адреса Центру: м. Вознесенськ вул. Жовтневої революції, 26А