Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У прогулянковому майданчику КЗ ЮДЮСШ проведено Малі Олімпійські ігри
AA

У прогулянковому майданчику КЗ ЮДЮСШ проведено Малі Олімпійські ігри

8 червня  у прогулянковому майданчику комунального закладу «Южноукраїнська дитячо – юнацька спортивна школа»  проведено Малі Олімпійські ігри.

Дух олімпізму приносить особливі емоції, тому  від проведення нашого маленького свята   діти отримали почуття  піднесення, радості та бадьорості,  а ще справедливу гру в команді, повагу до суперників та рішень арбітрів – це теж певний вклад до спортивного досвіду.

На п’єдестал  Малих Олімпійських ігор  зійшли:

Ненько Валерія  -  І місце

Патранюк Костянтин  -  ІІ місце

Бреславець Олександр -  ІІІ місце

Гарні результати показали Крилєв Ілля, Яковлєва Карина, Гончаренко Олександр, Чугун Єгор, Акименко Віолета, Ільченко Богдан, Лучко Антон та інші.

Скільки хвилювань принесли ігри для дітей! Випробування волі, характеру та сили викликали інтерес до Олімпійських ігор, тому що це, насамперед, намагання кожного   пізнати та проявити себе.

Проведення  Малих Олімпійських  ігор в червні місяці є традиційним  в прогулянковому майданчику КЗ ЮДЮСШ, юні спортсмени поповнюють свої знання про Всеукраїнський Олімпійський день,  про олімпійські види спорту,  про нові досягнення українських спортсменів тощо.

У азарті були не тільки діти, а і тренери. Байдужих не залишилось – значить свято вдалось.

 

 

 

 

 

Читайте також

Повідомлення

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері г...