Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Діяльність підприємств сфери послуг міста Южноукраїнська за 2014 рік
AA

Діяльність підприємств сфери послуг міста Южноукраїнська за 2014 рік

Відділ статистики у місті Южноукраїнську повідомляє, що за 2014 рік діяльність на ринку нефінансових послуг здійснювали 33 юридичні особи та 3 відокремлених підрозділи.

За 2014р. обсяг послуг, реалізованих споживачам підприємствами сфери нефінансових послуг, становив 108,5 млн.грн., з нього реалізація послуг підприємствам та організаціям – 67,9 млн.грн. (62,6%). У розрахунку на одного мешканця міста обсяг реалізованих послуг складав 2686 грн.

Значне місце в структурі обсягу реалізованих послуг за видами економічної діяльності займали послуги з постачання готових страв – 25,6% та операції з комплексного обслуговування об’єктів – 23,1%, достатньо помітна питома вага послуг вантажного автомобільного транспорту, надання послуг перевезення речей – 8,9%, послуг з складського господарства та допоміжної діяльністі у сфері транспорту – 8,3%, послуг з надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна – 8,2%, послуг телекомунікацій (електозв’язку) – 6,3%, послуг з прибирання – 5,8%, надання в оренду автотранспортних засобів – 5,1%.

Доходи від здавання під найм (оренду) виробничих нежитлових приміщень за 2014 рік склали 1,5 млн.грн.

За 2014 рік на замовлення населення реалізовано послуг на 40,6 млн.грн, що складало 37,4% загального обсягу послуг, реалізованих всім споживачам.

Крім того, обсяг послуг, реалізованих за ринковими цінами підприємствами (установами), що фінансуються з бюджету, у 2014 році становив 2,5 млн.грн. 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...