Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Міський чемпіонат «П′ятнашки»
AA

Міський чемпіонат «П′ятнашки»

20  березня о 10 годині  в місті Южноукраїнську на базі ЦРД "Гармонія", з метою розвитку просторового і логічного мислення, моторики, пам’яті, швидкості реакції, інтелектуального розвитку старших дошкільників та учнів початкових класів,  проведено  щорічний міський чемпіонат «П’ятнашки» .

Чемпіонат відбувся  у рамках наступності та перспективності у роботі дошкільної та початкової ланок освіти.

Організаторами заходу є міська громадська організація «Южноукраїнський альянс спідкубінгу», управління освіти, міський методичний кабінет та ЦРД «Гармонія».

Основним  завданням  чемпіонату було,  звернути увагу батьків та  громадськості до проблем розвитку та зайнятості дітей, вдосконалювати уміння користуватися комп’ютером, мережею Інтернет,  виявити  обдарованих та творчих  дітей та надавати їм можливості для самовираження.

Чемпіонат  «П’ятнашки»  проводився  за наступними номінаціями: настільна гра «Самий юний переможець» та  он-лайн гра «Віртуоз» на комп’ютері. 

Було проведено відбірковий та півфінальний тур на рівні дошкільного навчального закладку та  школи. Для визначення кращого часового результату  кожен учасник повинен був зібрати п’ятнашки або зіграти в он-лайні три рази; за підсумком трьох результатів вираховувався середній бал. Це час який використано членами журі для визначення переможців, які потрапляли до півфіналу. Фіналістами стали переможці, які показали найкращий результат у півфіналі. Чемпіон визначався  із учасників фіналу шляхом визначення найкращого результату, як середньоарифметичного за трьома спробами.  

Переможці турніру нагороджені подяками, грамотами, стрічками, головним призом Чемпіонату (у кожній номінації).У номінації он – лайн грі перемогу отримала  Поліна Павлова  (ЮЗШ №2» з результатом 1 хв.04 секунд ), у номінації настільна гра, Томашевська Еліна (ЦРД «Гармонія» з результатом  0 хв. 36  секунд).  Фінансування здійснювалося за рахунок коштів міського благодійного фонду «Родина» та спонсорів чемпіонату.

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 10.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 10 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...