Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги мешканців міста!
AA

До уваги мешканців міста!

Проект «Життя 24» - це система новітньої медичної сигналізації, яка гарантує екстрений виклик  24 години на добу, 7 днів на тиждень.

За міжнародною статистикою, у надзвичайних ситуаціях вже через годину гине 50% тих хто міг би вижити при своєчасному наданні медичної допомоги. Тому для того, щоб зробити життя рідних більш безпечним, проект «Життя 24» пропонує спеціальні рішення для похилого віку, інвалідів, людей з обмеженими можливостями та дітей. Це сервіс який дозволяє швидко та легко надсилати тривожні сигнали  для своєчасного отримання екстреної допомоги.

Завжди на зв’язку в екстреній ситуації

Для того, щоб викликати допомогу, достатньо лише натиснути тривожну кнопку, яка завжди знаходиться поруч з людиною – на мобільному телефоні  чи на простому пристрої, який можна носити у вигляді браслета чи кулона. Сигнал про надання людині автоматично відправить спеціальний датчик, навіть якщо людина не в змозі натиснути кнопку самостійно.

Сигнал надійде в цілодобовий диспетчерський центр «Життя 24». Кваліфікаційні оператори з’ясують причину тривожного виклику, за необхідністю викличуть екстрені аварійні служби допомоги а також повідомлять рідних та сусідів про виникнення екстреної  ситуації. Важливо, що до моменту їхнього прибуття оператор підтримуватиме зв’язок з людиною.

Безпека дому

Для захисту безпеки дому проект «Життя 24» пропонує автономні датчики, які контролюють безпеку будинку від пожежі, затоплення чи появи чадного газу 24 години на добу навіть у відсутності власника приміщення.

Контроль за дітьми.

В ситуації коли батькам необхідно дізнатися, де знаходиться дитина чи інший родич, за умови наявності у них спеціального датчика, вони можуть просто зателефонувати у диспетчерський центр моніторингу «Життя 24 » і оператори визначать місцезнаходження з точністю від 1 до 5 метрів. А за допомогою спеціальної програми, батькам також можна самостійно переглянути історію маршрутів прогулянок дитини на власному комп’ютері. Також датчик має кнопку SOS, аби користувач зміг покликати на допомогу в екстреній ситуації.

Детальнішу інформацію про програми проекту можна дізнатися 

на сайті життя24.com.ua

або за телефонами: (044) 5000-911, (050)351-9097, (067)240-3309, (093)426-0891.

Головний офіс ТОВ «Кнопка Життя» знаходиться за адресою:

м. Київ, пр.Московський, буд. 9-в.

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...