Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація про стан виплати заробітної плати та погашення заборгованості з неї станом на 15.08.2014
AA

Інформація про стан виплати заробітної плати та погашення заборгованості з неї станом на 15.08.2014

Інформація про стан виплати заробітної плати 

та погашення заборгованості з неї

станом на 15.08.2014 

         Заробітна плата – одна з головних економічних категорій, яка поєднує інтереси працівників, підприємств та держави і безпосередньо впливає на рівень життя населення. Вона є показником досягнень і прорахунків суспільства.

            Проблема несвоєчасної виплати заробітної плати – одна з найгостріших соціальних проблем, яка до цього часу не розв’язана, чим порушуються права працівника на достатній рівень життя для себе і своєї сім'ї, своєчасне одержання винагороди за працю гарантовані статтями  43 та 48 Конституції України.

            Управлінням праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради постійно здійснюється моніторинг своєчасності виплати заробітної плати та вживаються заходи передбачені повноваженнями органів місцевого самоврядування щодо погашення заборгованості з неї.

            Згідно з оперативними даними станом на 15.08.2014 існує заборгованість із виплати заробітної плати на КП «Південсервіс» у сумі 0,7 тис.грн. (підприємство знаходиться  в стадії ліквідації,  до кола статистичного спостереження не входить).

            Нагадуємо всім керівникам підприємств, установ, організацій міста Южноукраїнськ, що у разі несвоєчасної виплати заробітної плати та непогашення заборгованості з виплати заробітної плати, керівники можуть бути притягнені до адміністративної або кримінальної відповідальності згідно з чинним законодавством України.

Читайте також

Перелік вакантних посад, які за інформацією роботодавців, наявні в  м.Южноукраїнську станом на 29.04.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

  Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості н...

Інформація про стан виконання Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в Южноукраїнській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою реалізації комплексу заходів щодо зниження рівня виробничого травматизму і професійної захво...

Вітаємо з перемогою!

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Дванадцятирічний Давид Іваненков, учень Южноукраїнської мистецької школи, посів II місце у сере...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 26.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 26 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...