Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Аналіз якості надання лікувально-профілактичної допомоги працівникам ВП ЮУ АЕС в 2013 році
AA

Аналіз якості надання лікувально-профілактичної допомоги працівникам ВП ЮУ АЕС в 2013 році

З метою покращення надання лікувально-профілактичної допомоги працівникам ВП «ЮУ АЕС» м. Южноукраїнська 25.02.2014 р. проведено медичну нараду на тему: «Аналіз якості надання лікувально-профілактичної допомоги працівникам ВП ЮУ АЕС в 2013 році». В роботі прийняли участь: заступник начальника з медичної частини, юрисконсульт ВП «ЮУ АЕС» ДП «Енергоатом» – Бондаренко В.А., начальник відділу охорони здоров’я – Хмілевська Г.В.

Охват профілактичними медоглядами в 2013 році працівників ВП «ЮУ АЕС» склали 100 %. Вперше виявлено захворювання у 328 працівників (7,5 % від оглянутих). При первинних медичних оглядах виявлені такі серйозні захворювання, як: цукровий діабет, онкологічні захворювання, захворювання системи кровообігу, ІХС, гіпертонічна хвороба.

Хворі обстежені, надано рекомендації по лікуванню.

На протязі 2013 року в працівників ВП «ЮУ АЕС» не було таких ускладнень, як перфоративна виразка, защемлені грижі (за рахунок планового оперативного лікування і доступного проти виразкового і проти рецидивного лікування).

До уваги населення: всім працівникам ВП «ЮУ АЕС» і жителям міста бажано бути застрахованими (при захворюваннях) в повному об’ємі.

Всім хворим з гіпертонічною хворобою необхідно звертатися на прийом до терапевта – для виписування рецептів з частковою компенсацією.

Колектив ДЗ «СМСЧ № 2» виражає вдячність керівництву ВП «ЮУ АЕС» ДП «Енергоатом» за якісне медико-санітарне забезпечення і співпрацю. 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...