Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Аналіз якості надання лікувально-профілактичної допомоги працівникам ВП ЮУ АЕС в 2013 році

04.03.2014
СМСЧ № 2

З метою покращення надання лікувально-профілактичної допомоги працівникам ВП «ЮУ АЕС» м. Южноукраїнська 25.02.2014 р. проведено медичну нараду на тему: «Аналіз якості надання лікувально-профілактичної допомоги працівникам ВП ЮУ АЕС в 2013 році». В роботі прийняли участь: заступник начальника з медичної частини, юрисконсульт ВП «ЮУ АЕС» ДП «Енергоатом» – Бондаренко В.А., начальник відділу охорони здоров’я – Хмілевська Г.В.

Охват профілактичними медоглядами в 2013 році працівників ВП «ЮУ АЕС» склали 100 %. Вперше виявлено захворювання у 328 працівників (7,5 % від оглянутих). При первинних медичних оглядах виявлені такі серйозні захворювання, як: цукровий діабет, онкологічні захворювання, захворювання системи кровообігу, ІХС, гіпертонічна хвороба.

Хворі обстежені, надано рекомендації по лікуванню.

На протязі 2013 року в працівників ВП «ЮУ АЕС» не було таких ускладнень, як перфоративна виразка, защемлені грижі (за рахунок планового оперативного лікування і доступного проти виразкового і проти рецидивного лікування).

До уваги населення: всім працівникам ВП «ЮУ АЕС» і жителям міста бажано бути застрахованими (при захворюваннях) в повному об’ємі.

Всім хворим з гіпертонічною хворобою необхідно звертатися на прийом до терапевта – для виписування рецептів з частковою компенсацією.

Колектив ДЗ «СМСЧ № 2» виражає вдячність керівництву ВП «ЮУ АЕС» ДП «Енергоатом» за якісне медико-санітарне забезпечення і співпрацю.