Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати
AA

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

27 лютого 2013 року відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засідання комісії запрошувалися керівники підприємств боржників із сплати внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування ПАТ «Юженергобуд», ВП КСП «Тепличний комбінат», ТОВ «Центральний міський ринок», СЗАТ «Марївське».

На комісії озвучена загальна сума заборгованості боргу до Пенсійного фонду України по м. Южноукраїнську, яка складає станом на 01.02.2013 року 6 720 тис.грн, з них суми боргу підприємств запрошених на комісію становлять  ПАТ «Юженергобуд» -2149,9 тис.грн, по єдиному внеску- 1937,7 тис.грн, ТОВ «Центральний міський ринок» -180,0 тис.грн та  203,8 тис.грн відповідно,  СЗАТ «Марївське» -350,2тис.грн та 94,9 тис.грн та  ЮУ ВП КСП «Тепличний комбінат» - 670,6 тис.грн на загальнообов’язкове пенсійне державне страхування.

На комісії озвучено, що в загальній сумі заборгованості платників до Пенсійного фонду України левову частку (93,2%) займають борги  підприємств, які попадають під дію Закону України про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкротом». Зазначені підприємства заборгували Фонду 3119,2 тис.грн, в тому числі 2968,9 тис.грн недоїмки по страховим внескам.

Борг по економічно активних підприємствах станом на 01.02.2013 становить 247,2 тис.грн, з початку року заборгованість зменшилася на 19,3 тис.грн. Державною виконавчою службою  Южноукраїнського міського управління юстиції у Миколаївській області в рахунок погашення боргу стягнено 4,4 тис.грн.

Від підприємства ВП КСП «Тепличний комбінат»  на комісії був присутній директор Більський В.І., який повідомив, що в березні поточного року розпочинається реалізація нового урожаю, всі кошти від реалізації якого будуть направлені для своєчасної виплати заробітної плати та повного погашення боргів перед Пенсійним фондом України.

Прийнято рішення направити листи ліквідаторам підприємств банкрутів ТОВ «Центральний міський ринок», СЗАТ «Марївське» щодо перспектив погашення боргу до Пенсійного фонду України.

На засіданні комісії повідомлено, що заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах м. Южноукраїнська, станом на 01.02.2013 року відсутня.

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...