Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У місті Севастополь відбувся Чемпіонат України з плавання серед юніорів, в якому взяли участь спортсмени відділення розвитку дитячого і юнацького спорту ККСС «Олімп»
AA

У місті Севастополь відбувся Чемпіонат України з плавання серед юніорів, в якому взяли участь спортсмени відділення розвитку дитячого і юнацького спорту ККСС «Олімп»

З 17 по 20 листопада у місті Севастополь відбувся Чемпіонат України з плавання серед юніорів, в якому взяли участь спортсмени відділення розвитку дитячого і юнацького спорту ККСС «Олімп».

За результатами змагань Бужор Сергій – (майстер спорту України з плавання) здобув 5 золотих медалей на дистанціях 50м.-брас, 100м.-брас, 200м.-брас, естафета - 4х50м.-вільним стилем.

Плавін Богдан – (майстер спорту України з плавання) посів два перших місця на дистанціях 50м.-вільним стилем, естафета - 4х50м.- вільним стилем.

За підсумками змагань з січня 2013 року вихованець тренерів: Свінтіцкого Д.Г., Свінтіцкої Л.П., Суворкіної Л.М. Бужор Сергій включений в збірну команду України з плавання.

 На даний час вихованці тренерів Плавін Богдан та Дзеркаль Ганна беруть участь у Чемпіонаті Європи з плавання в Парижі.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 06травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...