Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 13 січня на Южно-Українській АЕС відбудеться перевірка системи сповіщення
AA

13 січня на Южно-Українській АЕС відбудеться перевірка системи сповіщення

13 січня на ЮУ АЕС відбудеться чергова планова перевірка обладнання системи сповіщення на проммайданчику атомної станції з вмиканням сирен. Відповідно до спеціально розробленої програми персонал цеху диспетчерського та технологічного управління проводить такі перевірки щомісяця. Їх основна мета – визначення працездатності системи сповіщення.

 

  12 січня в роботі два енергоблоки Южно-Української атомної станції, два гідроагрегати Ташлицької ГАЕС і другий агрегат Олександрівської ГЕС.  Перший енергоблок ЮУ АЕС – у плановому ремонті, агрегат №1 ОГЕС виведено в резерв.  

Радіаційний фон на проммайданчику АЕС знаходиться на рівні природних фонових значень, заміряних до пуску станції. 12 січня він складає 11 мкР/год. 

 

 

Оперативну інформацію про роботу Южно-Української АЕС цілодобово можна одержати за телефоном-автовідповідачем №(05136)  2-29-93.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 06травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...